WERKWIJZE

Uw bedrijf, instelling, vereniging of u persoonlijk heeft besloten om ook online te gaan? Of u bent niet tevreden met uw huidige website of websitebeheerder?
Dan zijn wij u graag van dienst om u daarbij te helpen. Uiteraard geheel volgens uw wensen, doelstellingen en (eventuele) huisstijl.

Indien u voor ons kiest, gaan wij eerst een oriŽnterend gesprek met u aan. Zodoende kunnen we kijken wat u wilt en niet wilt en wat mogelijk en niet mogelijk is. Tevens bespreken we wat het doel van de site moet worden en hoe dit doel het beste bereikt kan worden.

Vervolgens gaan wij met de verzamelde gegevens een voorstel maken. Dit voorstel wordt dan samen met u besproken en u heeft natuurlijk alle vrijheid om hierin nog dingen aan te passen. Uiteindelijk komen wij met een definitieve offerte inclusief een redelijke schatting van de te maken kosten (kleine afwijkingen kunnen voorkomen).

Gaat u met deze offerte akkoord, dan kunnen we aan de slag gaan met het daadwerkelijk bouwen van de site.
Als de site af en volledig naar uw tevredenheid is, zal deze aan u worden uitgeleverd (op CD-ROM), dan wel direct geplaatst worden op internet.

Zie "Service" voor meer informatie over het direct plaatsen van uw site en eventuele nazorg.